Pogača konoplje - hrana za životinje- rinfuza (kilogram)

SKU 121
25,00 kn
Nema na skladištu
1
Detalji o proizvodu

CannaBio konopljina pogača kao hrana za životinje dobiva se u postupku hladnog prešanja sjemenki konoplje kojim se izdvaja konopljino ulje a preostali prešani dio sjemenki čini konopljinu pogaču.

Bjelančevine (proteini) su u obliku lako i brzo probavljivih aminokiselina (sadrži svih 20 aminokiselina i svih 10 esencijalnih aminokiselina) a 90% masti su u obliku Omega-3 i Omega-6 esencijalnih masnih kiselina. Pogača je bogata vitaminima B i E, kalcijem, kalijem, željezom i magnezijem. Ugljikohidrati su najvećim dijelom u obliku dijetetskih vlakana.

Dodatkom konopljine pogače u prehrani poboljšava se metabolizam I apsorpcija ostalih hraniva kojima se hrane životinje I nema štetnih posljedica koje mogu nastati korištenjem lana I soje.

CannaBio konopljina pogača ne sadrži GLUTEN, pesticide i herbicide, toksine i dioksine, alergene!

Nutritivne vrijednosti

Ostale vrijednosti

 • Lako i brzo probavljivi proteini
 • Bogattstvo nezasićenim masnim kiselinama Omega-3, -6 i -9
 • Bogata vlaknima a siromašna škrobom
 • Idealan dodatak prehrani koja zahtjeva autentične, dokazive i održive sastojke sirovine


 • Proizvedena od konoplje uzgojene prirodnim putem bez upotrebe pesticide i herbicida
 • Zdraviji kardiovaskularni sustav
 • Zdravija koža, dlaka i oči
 • Zdraviji probavni sustav
 • Smanjuje upale - aktivne i neaktivne
 • Inzulinska rezistencija
 • Povećava smirenost i smanjuje nervozu
 • Povećava imunitet
Preživači

Koristiti u tovu stoke do 3 kg dnevno i ovaca do 0,5 kg dnevno. Konopljine bjelančevine nisu razgradive u buragu. U tovu se može očekivati brži prirast mišićne mase.

Kod mliječnih krava povećava se dnevna količina i kvaliteta mlijeka a krave su općenito zdravije.

Konji

Kod uobičajenihaktivnosti dodati oko 0,5 kg dnevno (prilagoditi ovisno o aktivnosti, veličini i starosti), a do 1,5 kg dnevno kod iscrpljenih (bolesnih) konja ili kad se želi brži prirast mišićne mase. Konopljina pogača iznimno dobro djeluje na ponašanje konja i smiruje ih i rezultira zdravijom kožom i sjajnijom dlakom.

Brojleri

Zamijeniti do 20% hrane s konopljjinom pogačom. Očekivani rezultati su veća težini prsa, bataka i zabataka što se povezuje s sastavom dobrih proteina i masnoća, činjenicom da pogača ne sadrži inhibitatore tripsina a i bogata je antioksidansima. Konačni rezultati su bolja iskoristivost ukupne hrane, veća težina i skraćenje trajanja tova, te manja stopa smrtnosti.

Kokoši nesilice

Najmanje 20% hrane zamijeniti s konopljjinom pogačom. Očekivani rezultati kod koka su manja stopa smrtnosti, mirnije koke. Dobivaju se tzv. "Omega jaja" koja postižu puno veću cijenu zbog veće težine i većeg udjela zdravih Omega-3 i Omega-6 masnim kiselinama.

Psi i mačke

Konopljina pogača, kao dodatak prehrani pasa i mačaka, rezultira jačim imunitetom, održavanju primjerene težine, povećanjem energije i kvalitetnijom i sjajnijom kožom i dlakom. Psi i mačke lako probavljaju konopljine proteine kojima obiluje pogača.

Psi i mačke jako dobro reagiraju i na korištenje ulja konoplje u njihovoj prehrani. Dnevne doze su od desertne žlice dnevno za manje do 1 jušne žlice za veće kućne ljubimce.

Ribe

Pored kvalitetne hrane u uzgoju ribe, konopljina pogača je i izvrstan atraktor za ribe u pecanju. Ulja su slabo topiva u vodi.
Spremi ovaj proizvod za kasnije

© 2012 by Cannabio d.o.o.