top of page

Hrana za životinje

 

Konopljina pogača se dobiva u postupku hladnog prešanja sjemenki konoplje kojim se izdvaja konopljino ulje a preostali prešani dio sjemenki čini konopljinu pogaču. CannaBio konopljina pogača sadrži više od 33% proteina i 14% esencijalnih masnoća te 38% dijetetskih vlakana. Dodatkom konopljine pogače u prehrani poboljšava se metabolizam i apsorpcija ostalih hraniva kojima se hrane životinje i nema štetnih posljedica koje mogu nastati korištenjem lana ili soje. 

 

Konopljina pogača u prehrani dovest će do zdravijeg kardiovaskularnog sustava, zdravije kože, dlake i očiju, zdravijeg i urednijeg probavnog sustava, smanjit će aktivne i neaktivne upale u organizmu, smanjiti inzulinsku rezistenciju i povećati imunitet životinja.

Za posebno zdravu kožu i sjajnu dlaku posebno preporučujemo konzumiranje i tretiranje kože i dlake s CannaBio 100%-im uljem konoplje.

 

Niti jedan naš proizvod ne sadrži GLUTEN, pesticide i herbicide, toksine i dioksine ili alergene.

- od svježe prešanih sjemenki konoplje - potpuno prirodna - 100% HR proizvod -

- bogato proteinima (33%), esencijalnim masnim kiselinama (14%), vlaknima (38%) -

- za mliječne krave, junad, ovce, konje, brojlere, kokoši nesilice, ribe, pse i mačke -

Bjelančevine (proteini) su u obliku lako i brzo probavljivih aminokiselina (sadrži svih 20 aminokiselina i svih 10 esencijalnih aminokiselina) a 90% masti su u obliku Omega-3 i Omega-6 esencijalnih masnih kiselina. Pogača je bogata vitaminima B i E, kalcijem, kalijem, željezom i magnezijem. Ugljikohidrati su najvećim dijelom u obliku dijetetskih vlakana.

 

Dodatkom konopljine pogače u prehrani poboljšava se metabolizam i apsorpcija ostalih hraniva kojima se hrane životinje i nema štetnih posljedica koje mogu nastati korištenjem lana i soje.

 

CannaBio konopljina pogača ne sadrži GLUTEN, pesticide i herbicide, toksine i dioksine, alergene!

Cijena: nije raspoloživo za prodaju    

Please reload

bottom of page