top of page

Usluge

 

 

CannaBio uljara i mlin opremljeni su sa više vrhunskih strojeva vezanih za preradu uljarica i žitarica i primjenjujemo sve postupke kontrole sigurnosti hrane.

 

Preradit ćemo Vaše vlastite sjemenke uljarica i žitarica u manjim količinama i proizvesti vrhunsko hladno prešano ulje, integralno ili prosijano brašno i oljuštene sjemenke za osobnu prehranu ili daljnju prodaju. Korištenjem vlastitih sjemenki sami kontrolirate podrijetlo hrane. Znano je da su nutitivne vrijednosti svake hrane najbolje sačuvane od oksidacije i svjetla dok su zaštićeni u samoj sjemenci. Od trenutka otvaranja ljuske sjemenke, prirodni zakoni smanjenja nutritivne vrijednosti su nezaustavljivi. Isto tako, naša tehnologija bazirana isključivo na "hladnim" mehaničkim postupcima prerade eliminira negativni učinak visokih temperatura na nutritivne sastojke.  Želite li u prehrani dobiti sve što priroda pruža, bitno je konzumirati svježe proizvode prerađene na sobnim temparaturama.

Usluga hladnog prešanja

- hladno prešanje vaših vlastitih sjemenki suncokreta, buće, konoplje, ..

Hladnim prešanjem dobit će te ulje vrhunske kvalitete, nerafinirano i nefiltrirano, u kojem će biti sačuvani svi korisni sastojci iz Vaših sjemenki, za koje će te znate da nije bilo podvrgnuto tijekom prerade visokim temperaturama i kemijskim tvarima koje se uobičajeno koriste u masovnoj proizvodnji ulja.

 

Postupak filtriranja odvija se najprirodnijim postupkom - prirodnim  taloženjem.

 

Mogućnošću prešanja malih  količina, na Vašem stolu će se naći uvijek svježe ulje.

Usluga mljevenja i prosijavanja

- mljevenje i prosijavnje do željene kvalitete vaših vlastitih sjemenki i zrna žitarica, uljarica ..

Pružamo Vam uslugu meljave i prosijavanja Vašeg vlastitog zrnevlja i sjemenki.

Sami određujete svojstva konačnog brašna / krupice u smislu uporabe cijelog zrna ili djelomičnog odvajanja ovojnice kao i finoće konačnog proizvoda.

 

Mogućnošću mljevenja malih  količina, brašno za Vaš kruh, peciva, kolače i druge proizvode će biti svježe i bit će sačuvane izvorne vrijednosti zrna.

Please reload

bottom of page